Hapert aanhangers

Hapert aanhangers: de beste keuze voor hoveniers!

Alle hoveniers werken met een aanhanger voor het vervoeren van benodigdheden, gereedschap of tuinafval. Als hovenier ben je vaak onderweg van en naar klanten, daarbij vervoer je vaak veel lading. Daarom rijden de meeste hoveniersbedrijven met een bus en aanhanger naar tuinklussen. Meestal wordt het gereedschap vervoert in de bus en tuinafval, grind, zand, tegels en planten in de aanhanger.

Als je op zoek bent naar een nieuwe aanhanger dan wil je natuurlijk de beste kwaliteit. Hapert is al jaren marktleider van de Benelux op het gebied van aanhangwagens. Als je kiest voor een Hapert aanhanger, dan kies je voor een betrouwbare en sterke aanhanger. Bij het kopen van een aanhanger is het laadvermogen, het type en de afmetingen belangrijk.

Laadvermogen en afmetingen van de aanhanger

Als je op zoek gaat naar een nieuwe aanhanger dan heb je keuze uit allerlei aanhangers in verschillende afmetingen en laadvermogens. Als hovenier weet je vaak wel ongeveer welke materialen je wilt gaan vervoeren en wat de juiste afmetingen voor de aanhanger zijn.

Als er een laadvermogen gekozen moet worden dan komt daar meer bij kijken. Wat is de maximale geremde treklast van de auto of de bus? Dit kan je vinden in het kentekenbewijs van het voertuig. Dit mag je niet overschrijden. Als je kijkt naar het laadvermogen van een aanhanger dan heb je het netto en bruto laadvermogen. Het bruto laadvermogen is inclusief het gewicht van de aanhanger en het netto laadvermogen is exclusief het eigen gewicht van de aanhanger.

Hapert aanhangers
Hapert aanhangers

Verschillende type aanhangers

Als je op de website van Hapert gaat kijken naar de meest geschikte aanhanger voor jou. Dan heb je keuze uit verschillende type aanhangers. Voor hoveniers zijn vooral de kipper, enkelas en tandemas aanhangers het meest geschikt. Veelal wordt er gekozen voor een kipper of een tandemas. Dit omdat hoveniers vaak zware ladingen moeten vervoeren. De tandemas is de perfecte aanhanger voor zware ladingen, terwijl de kipper weer ideaal is voor het lozen van tuinafval, zand of grind. Maak een keuze tussen deze twee type aanhangers en je zal ongetwijfeld jarenlang plezier hebben van je nieuwe Hapert aanhanger.