Kookhoek in de tuin

Als je een fervent kok bent die zich graag vermaakt, dan zal een buitenkeuken zowel je tuin als je zomerbijeenkomsten veranderen. Buiten koken is het allernieuwste op het gebied van tuintrends. Er zijn tal van opties om uit te kiezen als het gaat om buitenkeukens, zo zijn er; barbecues, pizza-ovens en cocktailbars. Je kan zo uitgebreid of bescheiden gaan als je wilt. Van het zelf bouwen, het kopen van een ontwerp of het betalen van een professioneel bedrijf om apparatuur te installeren. Een buitenkeuken kan sterk variëren in prijs en afwerking.

Pizza oven

Als er één ding is waar je familie nooit genoeg van kan krijgen, dan is het wel pizza. Waarom pizza’s bestellen, als je zelf je eigen pizza kan maken en koken in een pizza-oven in je tuin? Als je op zoek bent naar een echt stukje Italiaans leven, dan is dit het. Pizza’s zijn eenvoudig en lekker, ideaal om te delen met je kinderen of vrienden op een speciale avond. Een pizza oven geeft je de perfecte reden om naar buiten te gaan en te genieten van het sociale leven, ongeacht de grootte van je tuin. Je kan zelfs je eigen pizza oven laten bouwen

Buitenbar

Een buitenbar is één van de beste ideeën voor je tuin. Het toevoegen van een buitenbar is een geweldige manier om je buitenleven leuker en aangenamer te maken. Aan het einde van een drukke dag op het werk, geeft het je een goede plek om een drankje te drinken. Het is zeer nuttig wanneer je met je vrienden samenkomt en wanneer je feestjes organiseert.

Barbecue

Er is geen betere manier om de zomer te vieren dan de barbecue aan te steken en buiten te zijn met familie en vrienden. Wanneer je in de zomer buiten grilt, hoef je jouw airconditioner niet overuren te laten draaien om je huis koel te houden. Als je in de buitenkeuken bakt en braadt stijgt de temperatuur in je huis enkele graden. Wanneer je buiten kookt, bespaar je energieverbruik. Alles smaakt beter op de grill, op elk moment van het jaar.