Manieren om ’s winters warm in de tuin te zitten

Niet alleen in de zomermaanden is het heerlijk om buiten te zitten! Ook in de herfst en het voorjaar wil je van de ruimte in de tuin kunnen profiteren. Wist je dat het zelfs mogelijk is om ’s winters buiten van een kop koffie of thee te genieten? In dit artikel beschrijven we manieren om je tuin winterproof te maken! Heb je bijvoorbeeld al eens gedacht aan het laten plaatsen van een jacuzzi? Door de jacuzzi onder een overkapping te zetten, kun je deze het hele jaar door blijven gebruiken. Zorg er in de wintermaanden wel voor, dat de leidingen hiervan niet bevroren raken! Dit zou voor een blijvende schade aan de jacuzzi kunnen zorgen.

Een veranda in de tuin laten plaatsen

Naast een overkapping voor het gebruik van een jacuzzi in de winter, kan ook een veranda goed van pas komen. Een veranda is niet alleen handig voor in de winter! Ook in de zomer komt een veranda goed van pas. De veranda biedt bescherming tegen een zomers buitje, de felle zon, enzovoorts. Vaak wordt een veranda op de plek van het terras geplaatst, zodat deze netjes aansluit op je woning. Klik hier om te zien welke mogelijkheden je hebt, wanneer je een veranda wilt laten plaatsen.

Combineer de veranda met een terrasverwarmer

Een veranda alleen biedt vaak niet voldoende beschutting tegen de kou in de winter. Om die reden is het raadzaam om de veranda te combineren met een terrasverwarmer. De terrasverwarmer geeft vaak voldoende warmte af, dat je tot laat in het jaar buiten kunt zitten. Zeker wanneer er een winters zonnetje schijnt! In plaats van een terrasverwarmer zou je ook voor een vuurtafel kunnen kiezen. Een vuurtafel geeft net als de terrasverwarmer veel warmte af en zorgt daarbij voor een luxueus tintje in de uitstraling van de veranda.