Voordelen van een kunsthaag als tuinafscheiding

Iedereen ontwaakt weer uit zijn winterslaap. De deuren naar de tuin zwiepen weer open. De buren zetten weer het zwembadje op. Jij pakt de lekkere ligstoel uit het schuurtje. De buurman zwaait hevig door de kleine opening van de schutting. Heerlijk weer de tuin in, al is die buur… schutting wel aan vervanging toe. 

Kunsthaag als tuinafscheiding

Ben je die lelijke schutting ook een beetje zat? Dan is een kunsthaag misschien geen gek idee. Of ben je opzoek naar een lekker beschut plekje in de tuin, waar jij onbezorgd tot rust kan komen? Met niet te veel poespas en gieter sessies, is de kunsthaag, jouw nieuwe meesterplan. 

Tuindecoratie 

Een beetje aankleding in de tuin is leuk. Een boompje hier en wat plantjes daar. In een mum van tijd verandert je tuin in een grote jungle. Oeps, dat was niet helemaal de bedoeling. Met een kunsthaag, heb jij je tuin decoratie in één klap binnen. Deze geweldige wonderen zijn bijna niet van echt te onderscheiden. Precies de juiste decoratie die jou helemaal tot rust laat komen. 

Waterbesparing

Een mooie tuin met veel planten is veel werk. Of het kost een bult met geld, een hovenier is natuurlijk ook niet gratis. Met een mooie echte neppe haag bespaar je veel kap-, knip- en snoeiwerk. Of je bespaart wat geld, wat natuurlijk altijd mooi meegenomen is. Voor alle milieu stakers onder ons, het is mega waterbesparend. De gieters kunnen de kast weer in. De kunsthaag heeft geen water nodig.

De keuze is reuze

Kunsthagen zijn er in alles soorten en maten. Daardoor verveelt een nieuwe haag nooit. Je kan tot in de eeuwigheid combineren met verschillende soorten. Zo blijft je tuin steeds opnieuw innoveren tot optimale rustplaats. Ook verschillende kleuren zijn beschikbaar, zo blijft het elke keer een fleurige ontmoeting met de tuin.

Niet meer gluren bij de buren

Nog een van de voordelen is, dat je met de kunsthaag, voor een echt dichte tuinafscheiding zorgt. Eentje waar de buurman niet doorheen kan gluren. Zodat jij onbezorgd in je blote bast of bikini de tuin onveilig kan maken. Ook andere tuinhekbeklding kan zorgen voor meer privacy. Bekijk daarom het assortiment van TuinhekBekleding.nl als je meer privacy in je tuin wilt!