Bohemian tuin priklicht

3x Unieke tuinverlichting

De tuin, wat een heerlijke plek. Zodra het weer het enigszins toelaat, is iedereen in de tuin te vinden. We beginnen enthousiast te tuinieren, zodat de tuin er altijd piekfijn bijligt, we genieten zoveel mogelijk op het terras en barbecueën tot in de late uurtjes. Wij Nederlanders zijn echte buitenmensen en daarom is het aan te raden om jouw tuin daarop aan te passen. Met een paar kleedjes op de tuinstoelen, een terrasverwarmer en goede tuinverlichting kun je ook ’s avonds heerlijk buiten zitten. Tuinverlichting is verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Wij hebben de meeste unieke tuinverlichting voor je op een rijtje gezet.

Voor de bohemian tuin: Priklicht

Ben jij de trotse eigenaar van een gezellige bohemian tuin en ben je op zoek naar passende tuinverlichting? Hang priklicht op in je tuin! Priklicht worden ook wel lampjessnoeren genoemd en bestaat uit een snoer met daaraan op gelijke afstand steeds een lamp. De lampen hebben een klassieke peervorm en geven warm licht. Priklicht kan opgehangen worden met behulp van speciaal daarvoor ontwikkelde palen. Ze kunnen ook uitstekend opgehangen worden aan een terrasoverkapping, een waslijn, een tak van een boom of een haak in de muur. Wil jij jouw tuin een bijzondere twist geven? Wikkel dan kleiner priklicht om de stam van één of meerdere bomen of hang ze losjes in de takken.

Bohemian tuin priklicht

Voor de moderne tuin: Lichtbollen

Heeft jouw tuin een strak en modern design? Er zijn diverse soorten moderne tuinverlichting verkrijgbaar, maar als je op zoek bent naar unieke moderne tuinverlichting dan zijn lichtbollen iets voor jou. Lichtbollen geven jouw tuin in een handomdraai een chique en moderne uitstraling. De lichtbollen zijn overal in jouw tuin te plaatsen. Zo kun je ze op het gazon plaatsen, maar staan ze ook mooi aan de rand van het terras of in één van de borders. Heb jij een zwembad in jouw tuin? De lichtbollen kunnen ook aan de rand van het zwembad geplaatst worden. Hierdoor geef jij jouw zwembad een spa-achtige uitstraling. Het zachte witte licht en de ronde vorm zorgen ervoor dat deze prachtige vorm van tuinverlichting naadloos in jouw tuin past.

Klassieke tuin lantaarn

Voor de klassieke tuin: De lantaarn

Heeft jouw tuin een klassieke stijl? Dan zijn klassieke lantaarns de juiste vorm van tuinverlichting voor jou. Lantaarns geven elke tuin een gezellige en gemoedelijke uitstraling en verspreiden bovendien veel licht, waardoor jouw tuin ook ’s avonds geen donkere, onverlichte plekjes kent. Lantaarns zijn verkrijgbaar in een hele klassieke vorm, met veel details, maar ook in een iets modernere vorm, met een eenvoudiger design. Wat voor soort klassieke tuin jij ook hebt, er is altijd een passende lantaarn te vinden.