Tuin aankleden met een evemententapijt

Je tuin aankleden tijdens een feestje?

Wanneer je een tuin hebt waarin je een feestje kan geven, ben je een bevoorrecht mens. Wanner je een feestje kan geven, ben je een gelukkig bevoorrecht mens. Maar wanneer je een feestje wilt geven, moet de aankleding ook piekfijn zijn. Heb je wel eens gedacht aan evenemententapijt?

Verschillende maten en vormen

Elke tuin is verschillend en zo ook elk evenemententapijt. Deze tapijten zijn in alle maten en vormen verkrijgbaar. Wanneer je een klein gedeelte nodig hebt of wanneer je een hoek om wilt gaan, alles is mogelijk. Hierbij kan ook gedacht worden aan een rode loper in plaats van de hele tuin te voorzien van een evenemententapijt. Een rode loper die naar de ingang van de feesttent ligt.

Evenemententapijt met gewenste print

Wanneer het standaard rood, grijs of zwart te clich├ę is kan je ook een eigen print bedenken die op dit evenemententapijt gedrukt kan worden. Wellicht het familielogo of iets in de trend van waarom het feest gegeven wordt. Hierbij kan het zo gek als je het maar kan bedenken. Dit geeft een heel uniek beeld aan het feest, iets wat alle feestgangers gegarandeerd kunnen waarderen.

Tuin aankleden met een evemententapijt
Tuin aankleden met een evemententapijt

Kunstgras wanneer je zelf geen gras hebt

Sommige tuinen hebben geen gras. Wellicht omdat de hele tuin voorzien is van grote tegels. Wanneer je wel een tuinfeest wilt geven, maar niet op de harde tegels, kan je de optie kunstgras nemen. Dit type evenementtapijt ziet er net uit als echt gras en loopt daarom ook lekker zacht. Tevens helpt dit mee aan de akoestiek van de feesttent of tuin. Dit zullen de buren ook kunnen waarderen. Het dempt namelijk een gedeelte van al het geluid. Wanneer het feestje erg gezellig is, wordt het soms erg verleidelijk om de muziek een tandje harder te zetten.

Conclusie

Evenemententapijt is een uitstekende manier om de tuin aan te kleden voor een feestje. Er zijn vele verschillende maten en uitvoeringen. Er is zelfs kunstgras om het nog groener te laten lijken!