Een mooie zomerse plantentuin

Een mooie zomerse plantentuin

Wie kent het niet, de zomer komt eraan, de zon schijnt lekker de hele dag en dan kom je erachter dat je je tuin nog op orde moet maken. Hoe wou je dit ook alweer doen? En wat voor een tuin wil ik eigenlijk? Er zijn natuurlijk zeer veer verschillende stijlen die je kunt implementeren, maar iets wat altijd werkt is een goeie oude planten tuin. Gewoon lekker vol met alles wat leeft en jij mooi vindt.

Planten ophalen of thuis laten bezorgen?

Een dagje uit naar het tuincentrum is natuurlijk leuk, lekker rondsnuffelen tussen al het aanbod. Lekkere geuren, en een fris gevoel als je weer naar buiten loopt. Maar als je veel planten nodig hebt is dit misschien voor jou niet de beste optie. Gelukkig is er tegenwoordig een alternatief, namelijk planten thuisbezorgd! Hoe het werkt is heel simpel. Jij zoekt jouw favoriete planten online uit, je order word verwerkt zoals bij elke webshop. En binnen doorgaans 1 dag heb je al jouw groene vrienden bij jou voor de deur staan. Zo makkelijk was het nog nooit, en geen gezeur meer met een kar of de hele auto helemaal vol met spullen.

Waar komen de planten vandaan voor in jouw tuin?

De planten die je ziet in de tuin centra worden daar natuurlijk niet gekweekt, nee deze komen vers bij de kweker vandaan. Deze zitten verdeeld over heel Nederland, en leveren aan de bloemen veiling en rechtstreeks aan de tuin centra. Hoe gaat dat dan bij een webshop met planten? Nou precies het zelfde, de planten die jij online besteld worden bij de kweker uit de grond gehaald en verzonden naar jouw adres. En naast tuin planten kun je ook meteen alles kamerplanten bestellen voor in jouw woning. Zo ben je in een keer klaar zonder ook maar uit je huis te zijn weg gegaan. Natuurlijk moet je ze wel zelf in je tuin planten.